The Blog

maj 26th, 2017OkategoriseradePia 0 Comments

I år fick vi verkligen bekräftelse på att många reser riktigt långt för att se påskmusikalen ”Vem är den mannen?” På en Sverigekarta i kyrkans entré fick besökarna markera orter de rest från. Malmö. Halmstad. Göteborg. Oslo. Rognan i Nordnorge. Luleå. Åbo i Finland… Det är sträckor och avstånd som vi inte ens vågat gissa. Visst, många är ”hemvändare” som passar på att se musikalen när de väl firar påsk i Dalarna, men många berättar också att de reser till vår lilla by enbart för musikalens skull!

”Fantastiskt, underbart, berörande”

De allra flesta är dessutom mycket nöjda när de reser hemåt. I vår publikenkät, på vårt digitala klotterplank och på Facebook berättar besökare vad musikalen har betytt för dem:

 • Fantastiskt, underbart, berörande. Rörd ända in i hjärteroten, tack till alla i ensemblen som ger Ordet liv. Har du inte sett musikalen så gör det! Rekommenderas med det varmaste!

 • Som vanligt får den 11 av 9 möjliga! Ni är så suveräna både på scen och utanför, alla får en stor eloge! Toppen! Ses nästa år!

  Nåja, vad är en påskmusikal i insjön…? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles… alldeles underbar! Tur jag inte missade den. Stort tack till alla inblandade!

 • Första gången jag ser musikalen. Jag sitter här helt tårögd. Så fint! Jag är totalt imponerad, speciellt av den fantastiska musiken. Tack för att ni finns. Jesus lever!

Tack alla 1800 besökare!

Att besökarna reser så långt och skriver så fina recensioner är fantastiskt och otroligt uppmuntrande! Tänk att vi fick möjlighet att berätta om det mest centrala i vår tro för så många människor även i år!

Så, tack alla omkring 1800 personer som i många fall reste mycket långa sträckor för att se musikalen!

Tack alla drygt 100 medverkande som satsade otroligt mycket tid och engagemang för att musikalen skulle bli av även i år!

Tack Gud för förtroendet att på ett så kreativt, fängslande och berörande sätt få berätta om vad din son gjorde då, gör nu och kommer att göra i framtiden med en enda sak som drivkraft – sin kärlek till varje liten människa på denna jord!

Comments are closed.

Kommande händelser

 • 22 oktober kl 11:00
  Gudstjänst.

  Predikan av Mita Näs. Söndagsskola.

 • 28 oktober kl 9:30
  Retreat-dag

  Kvalitétstid för dig och Gud. Korta undervisningspass med Mita Näs varvat med mycket egen tid med Gud.
  Med fika och lunch, 75kr. Föranmälan till annapia.park@gmail.com.

 • 29 oktober kl 11:00
  SUPERSÖNDAG!

  Gudstjänst för alla åldrar med musik, drama och en del bus.

Kontakt

Adress: Faluvägen 27, 793 40 Insjön
Telefon: 0247-402 80
Expeditionstid: tisdagar: 09:00-12:00
Församlingens bankgiro: 959-7006
Församlingens bankkonto: 8187-7 479 08 79-3
Församlingens Swish: 123 467 72 41
SMU:s bankgiro: 646-6940
SMU:s Swish: 123 690 14 90

Senaste inläggen

Äldre inlägg

экспресс займы на карту