FÖRBÖN

Alla kommer vi nu och då i lägen då vi behöver hjälp i bön.
I förbönen hjälper dig någon att be när dina egna ord är slut eller du känner att du behöver lite bärhjälp.

Varje tisdagsförmiddag, med avbrott för jul och semestermånaden juli, inbjuder vi till bön i vår kyrka. Då erbjuds också förbön på plats.

Vi startar kl 8:30 och håller på till ca 12:30. Mellan 10:00 och 10:30 fikar vi och pratar.

FASTA

De tre första veckorna på året söker vi Gud lite extra för Insjön, vår församling och våra nära och kära. Var och en är med på egna villkor.

Fasta kan man göra på många sätt. Vi har olika möjligheter och det är helt upp till var och en vad man vill fasta ifrån. Några ex:

• TV och övrig media
  • Internet
  • Filmer
  • Socker
  • Kött
  • Smörgås
  • All fast mat
  • etc

Man kan ta en Danielfasta och bara äta frukt och grönsaker. När man fastar från något ger man Gud en chans att göra sig hörd i allt vardagsbrus. Det handlar alltså inte om att prestera någonting för att få Guds gillande, utan helt och hållet om att frigöra plats för Gud i våra liv.

Varje dag finns det förslag på böneämnen. I slutet på varje dag finns några rader du anteckna och föra andlig dagbok på om du vill.

För de som vill, föreslår jag att vi tar och läser ett kapitel ur Apostlagärningarna varje dag. Be DHA öppna ordet för dig. Välkommen med på en spännande resa.

VAR VÄLSIGNAD

Ladda ner fastehäftet här.